rss

Spionat: Alfa Romeo Milano, inlocuitorul lui 147

 1. 26/03/2009
 2. Tags: 147, 149, 166, Alfa Romeo, Chrysler, Milano
  Vezi toate fotografiile (4)

  Viitorul hatchback care va lua locul actualului 147 in gama Alfa Romeo, al carui nume inca nu este definitivat, a fost surprins zilele trecute de paparazzi in timpul unor teste la Milano.

  Se stie deja ca noul model, al carui nume se pare ca va fi in cele din urma Milano si nu 149 asa cum se credea la un moment dat, are o lungime de 4,3 metri, ceea ce-l apropie de Alfa 156, insa este dezvoltat pe platforma tehnica a lui FIAT Bravo.

  Galerie foto-spion aici

  In aceste conditii, gama de motorizari va cuprinde propulsoare de 1,4 si 1,6 litri, unele dintre ele urmand a fi turbo pentru a oferi hatch-ului performante dintre cele mai bune la un consum de combustibil decent. De asemenea, se zvoneste ca ar urma sa existe si o versiune Milano GTA cu motor V6, insa avand in vedere ca varianta similara a lui Mi.To va avea 240 CP, un motor cu 6 cilindri in V ar putea totusi iesi din discutie in cele din urma.

  Noua Alfa Milano ar putea in acelasi timp marca revenirea marcii italiene pe piata nord-americana, ca parte integranta a planurilor acestora de asociere cu Chrysler. Mai mult, s-ar putea ca aceasta colaborare sa aiba ca rezultat implementarea tractiunii spate pe Alfa 166, care va imparti platforma cu noul Chrysler 300C.

   

  Vizualizari: 1048