rss

Specializare in cinetica

  1. 08/12/2006
  2. Tags: Ford C-MAX
    Vezi toate fotografiile (2)
    Ultimul salon european important al anului, Bologna (Italia), prilejuieste extinderea gamei Ford de vehicule familiale cu noul C-MAX. Desi in urma cu doi ani era prevazut ca o anexa a gamei de modele compacte Focus, modelul recent lansat renunta la amprenta stilistica a acestor modele, prezentandu-se sub numele simplu de C-MAX.

    Directorul de vanzari al “Ovalului Albastru” pentru Europa, Stephen Odell, explica decizia de marketing prin faptul ca noul C-MAX vine cu o arhitectura diferita de cea a modelului anterior si aceasta pentru ca masina imprumuta o serie de elemente din noul concept stilistic adoptat de Ford, numit „kinetic design".

    Ca pozitionare pe piata, C-MAX vine sa completeze un segment al hatchback-urilor multifunctionale, pe care il va imparti cu fratele sau mai mare, noul Ford S-MAX, modelul anului 2007 in Europa. “Strategia seriei MAX este sa ofere clientilor toate caracteristicile legate de spatiu interior si flexibilitate, asteptate din partea unui vehicul familial, dar care sa ofere placere in condus si un stil care sa-i individualizeze.

    Atat noul C-MAX, cat si S-MAX sunt devotate acestui concept”, a precizat Odell. Nu s-au comunicat inca detalii despre pretul lui C-MAX sau despre motorizarile ce vor fi disponibile, insa modelul va fi disponibil in showroom-uri din primele luni ale anului viitor.
    Vizualizari: 1196
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »