rss

Solutii optime pentru orase aglomerate: E-Motorbike, Piaggio, VW Up si Renault Twizy

  1. 10/10/2013
  2. Tags: Renault, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cate roti sunt optime pentru o mare metropola moderna? Un comparativ cu vehicule moderne de oras,  E-Motorbike, Piaggio, VW Up si Renault Twizy, ne va furniza raspunsul.

    Curajul celor de la Renault isi gaseste admiratori: inca inainte ca fotograful sa se apuce de treaba, Twizy este deja inconjurat. Tineri si batrani se minuneaza de electroquadul colorat si vor sa afle cum se conduce. Surprinzator de simplu! Autonomie? Circa 80 km. Cat costa distractia? 7690 de euro pentru versiunea de 80 km/h, plus 60 de euro pe luna chiria bateriei. Intrebarea cu privire la usi adevarate (care nu exista) face sa scada brusc interesul; curiosii se indeparteaza clatinand din cap.

    Vehiculele moderne precum bicicletele electrice de la Grace (de la 2990 de euro) sau scuterele cu trei roti de la Piaggio (de la 7090 de euro) renunta cu totul la acoperis si la una sau doua roti. Doar VW Up, la 9850 de euro, isi priveste concurentii oraseni cu superioritatea unei masini – inclusiv cu al doilea rand de scaune si patru usi. Oare sa ofere el cel mai bun concept de vehicul pentru oras?

    Sa te plimbi cu o bicicleta prin oras e clasic, extrem de practic si rapid, o poti taia prin parcuri, pe traseele pentru biciclete, pe stradute prea inguste pentru masini – totul e posibil. Mai repede poti merge pe o bicicleta mai scumpa, de la Grace, care isi doteaza vehiculele cu ajutoare electrice. Versiunile soft (numite Pedelec) sustin doar pedalarea, versiunile puternice se cheama E-Motorbikes si ajung pana la 1300 de wati si 45 km/h.

    Citeste mai mult pe www.amsonline.ro

    Vizualizari: 2223