rss

Soferii vor plati in curand taxa de concesiune pentru a circula pe autostrazi

  1. 12/03/2013
  2. Tags: Autostrada, Taxa
    Vezi toate fotografiile (1)

    In curand, soferii care vor dori sa circule pe pe Centura de Sud a Bucurestiului, pe autostrada Bucuresti - Pitesti, precum si pe autostrada Bucuresti - Constanta vor fi nevoiti sa plateasca, un "tarif de concesiune", anunta Stirile ProTV.

    Conducatorii auto din Romania vor achita in viitorul apropiat o taxa pentru a putea circula pe autostrazi. Potrivit reprezentantilor Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), noul bir va fi aplicat celor care vor sa circule pe cele mai aglomerate sosele din tara noastra.

    "Este un pas foarte mic, dar un pas urias pentru Romania, pentru ca altfel, doar din resursele bugetare, noi nu o sa reusim sa dezvoltam infrastructura si vorbesc de autostrazi, daca doar stam din bugetul de stat", a declarat premierul Victor Ponta referindu-se la "tariful de concesiune".

    Cele trei autostrazi pe care soferii vor putea circula doar daca platesc taxe au, in total, 400 de kilometri. In prezent, se cauta inca firma care sa construiasca Centura de Sud a Bucurestiului.

    Vizualizari: 11620