rss

Soferii de Ford Kuga Plug-In Hybrid alimenteaza mai rar si reduc emisiile de CO2, multumita celui mai bine vandut PHEV din Europa

  1. 26/03/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Conform informatiilor furnizate de Ford, fiecare dintre soferii celui mai bine vandut vehicul plug-in hibrid din Europa (PHEV) a salvat intr-un an echivalentul emisiilor de CO2 a unei calatorii dus-intors de la Londra pana in Buenos Aires.
    Analiza datelor anonimizate de la clientii de Kuga Plug-In Hybrid din Europa a aratat faptul ca distanta medie parcursa anual a fost de putin peste 10.000 km. in baza valorilor de emisii totale omologate WLTP, un model Kuga Plug-In Hybrid ar trebui sa emita cu aproximativ 1.110 kg mai putin CO2, comparat pe aceeasi distanta cu modelul pe benzina Kuga 1.5 EcoBoost.
    De asemenea, datele au evidentiat ca toti soferii de Kuga Plug-In Hybrid sunt dornici sa isi pastreze vehiculele incarcate si aproximativ jumatate din toate sesiunile de incarcare au loc pe timp de noapte. Incarcarile de completare pe timp de zi de una pana la doua ore au fost, de asemenea, des intalnite, iar Ford preconizeaza ca frecventa evenimentelor de incarcare a soferilor de PHEV va creste si mai mult, intrucat infrastructurile de incarcare continua sa se dezvolte pe teritoriul Europei.
    Kuga Plug-In Hybrid a fost cel mai bine vandut PHEV al oricarui brand de pe toate pietele europene in 2021 si si-a intrecut in vanzari cel mai important rival din acest segment cu aproximativ 17%. Vanzarile vehiculelor plug-in hibrid si ale celor complet electrice au avut o pondere de 19% din toate vehiculele noi vandute in 2021, in comparatie cu 21,7% pentru vehiculele cu motor diesel. Mai mult de jumatate din vehicule Kuga vandute in 2021 au fost plugin hibrid sau full-hibrid.
    “Nu orice client poate trece direct de la benzina sau motorina la un vehicul complet electric. Acesta este motivul pentru care am creat modelul nostru Kuga Plug-In Hybrid care ofera ce este mai bun din ambele lumi si vanzarile peste orice alt tip de PHEV in Europa ne arata ca am avut exact reteta corecta,” a declarat Glen Goold, Ford Kuga Vehicle Line Director. “Ford este dedicat unui viitor electrificat, iar masinile precum Kuga Plug-In Hybrid ajuta clientii sa faca acest pas impreuna cu noi.”
    Clientii se bucura de propulsia electrica
    Datele anonimizate privind utilizarea vehiculelor colectate de Ford pentru intelegerea si optimizarea experientei de detinere a unui PHEV au furnizat perspective despre cum profita clientii de versatilitatea lui Kuga Plug-In Hybrid: 
    • Clientii isi incarca in mod regulat Kuga Plug-In Hybrid – La fiecare 100 de zile de conducere, au existat 71 de sesiuni de incarcare, ceea ce indica faptul ca acesti clienti isi incarca mai des vehiculul in zilele in care isi folosesc masina. in plus, statusul mediu de incarcare atunci cand vehiculul este conectat este de 30%, ceea ce sugereaza ca acesti clienti rar conduc pana cand bateria este descarcata completa si o mentin in schimb incarcata pentru a maximiza autonomia de rulare electrica.
    • Nivelul de autonomie oferit de Kuga Plug-In Hybrid permite clientilor flexibilitatea necesara pentru satisfacerea nevoilor acestora – Distanta medie parcursa pe zi si numarul de calatorii de peste 100 km au atins apogeul in lunile de vara (iulie, august si septembrie), sugerand faptul ca acesti clienti au putut sa exploateze autonomia versiunii PHEV pentru a se bucura de vacanta de vara si de activitatilor lor.
    • Clientii beneficiaza de incarcarea de acasa din timpul noptii pentru a-si reduce costurile – Din 5,7 milioane de sesiuni de incarcare pentru Kuga Plug-In Hybrid, inregistrate in ultimele 12 luni de colectare a datelor, 46% au avut loc noaptea, cu cea mai frecventa durata de incarcare de 12 ore sau mai mult. incarcarea pe timp de noapte sugereaza faptul ca acesti clienti adopta comportamente similare ca atunci cand isi incarca telefoanele inteligente sau alte dispozitive care si-au facut loc rapid si fara probleme in viata de zi cu zi.
    A doua cea mai apreciata durata de incarcare a fost intre una si doua ore in timpul zilei, sugerand faptul ca toti conducatorii Kuga Plug-In Hybrid sunt, de asemenea, dornici sa foloseasca incarcarile rapide in timpul zilei, atunci cand instalatiile publice de incarcare permit acest lucru.
    Kuga Plug-In Hybrid impulsioneza adoptarea electrificarii
    Kuga Plug-In Hybrid a fost cel mai bine vandut PHEV din toate segmentele in 2021, cu peste 48.000 de exemplare vandute, depasind in vanzari cel mai important rival din acest segment in opt luni din an.
    Sistemul de propulsie inteligent al SUV-ului asigura eficienta si confort, cu autonomia complet electrica de 57-65 km WLTP si autonomia complet electrica in oras de 71-89 km WLTP, oferindule soferilor posibilitatea de a calatori frecvent doar in modul electric. Consumul de energie de 14,8 kWh/100 km (WLTP) este mai mic decat al concurentilor directi din segment.
    In plus, Kuga Plug-In Hybrid ofera o autonomie de deplasare si confortul unui vehicul cu alimentare pe benzina, in timp ce utilizeaza energia din bateriei pentru a imbunatati performantele dinamice, dar si pentru cresterea eficientei, chiar si cand nu ruleaza in modul EV. Cea mai buna eficienta de combustibil din segment de 0,9-1,3 l/100 km (WLTP) si emisii de CO2 de la 21-29 g/km (WLTP) inseamna ca toti soferii isi pot lasa vehiculul pe modul EV Auto, stiind ca acesta va functiona in cel mai eficient mod posibil.
    Conducatorii pot, de asemenea, sa utilizeze modul EV Later pentru a salva energia din baterie pentru mai tarziu, oferindu-le control complet asupra modului si momentului in care se descarca aceasta. Pe langa incarcarea de la o sursa externa de alimentare cu energie electrica, modelul Kuga Plug-In Hybrid isi poate incarca bateria in mod automat, in timp ce se afla in miscare, cu ajutorul tehnologiei de incarcare regenerativa care colecteaza energia cinetica din timpul franarii. Chiar daca bateria este descarcata complet, Kuga Plug-In Hybrid are un consum de combustibil mai mic decat al concurentilor directi din segment, cu valori de 5,2-6,0 l/100 km (WLTP).
    Gama Ford de vehicule electrice, PHEV si full-hibrid de pasageri include, de asemenea, modelele Mustang Mach-E si Mustang Mach-E GT, Kuga Hybrid, Mondeo Hybrid, Explorer PHEV si Puma, Fiesta si Focus care sunt oferite cu sisteme de propulsie mild-hibrid 48V.

    Vizualizari: 945
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »