rss

Smolenski vinde din nou TVR?

  1. 01/03/2007
  2. Tags: Smolenski, TVR
    Vezi toate fotografiile (1)
    La doar cateva zile dupa ce a cumparat din nou TVR, tanarul patron rus are de gand sa vanda marca din Blackpool unor oameni de afaceri din Florida, Adam Burdette si Jean Michel Santacreu.

    Cei doi l-au mai contactat pe Smolenski si acum 18 luni pentru a incheia o intelegere privind un potential import de automobile, dar acum cei doi vor sa cumpere compania pentru a transforma-o intr-o „marca auto virtuala”.

    Aceasta ar inseamna ca americanii ar avea in proprietate doar numele TVR, echipa de management din Marea Britanie si cei 20 de ingineri angajati urmand a ramane in schema.

    Sub noul patronaj, TVR ar putea produce pana la 5.000 de masini pe an, cei doi declarand ca au deja 2.000 de comenzi ferme din Statele Unite.

    Momentan, se pare ca Ricardo este furnizorul de motoare, in timp ce italienii de la Bertone urmeaza a asambla masinile. Iar daca afacerea dintre Smolenski si cei din Florida se va incheia, productia va demara in mai putin de trei luni, primele modele urmand a fi versiunile actualizate ale lui Sagaris si Tuscan.
    Vizualizari: 895
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »