rss

Smart home & smart car

  1. 07/05/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Utilizatorii BMW isi pot controla Bosch Smart Home cu usurinta, in siguranta si convenabil prin integrarea Apple CarPlay si asistentul vocal Siri in timp ce conduc. Cu noul sistem de operare BMW 8 din i4, conducatorii pot spune pur si simplu "Hei Siri" pentru a activa asistentul vocal digital. Pentru prima data nu mai este necesara apasarea butonului de microfon de pe volan, bineinteles este necesar ca telefonul mobil sa fie conectat in modul Apple CarPlay.
    O campanie comuna a Bosch si BMW arata legatura inteligenta dintre Smart Home si Digital Car, care conecteaza casa inteligenta si mobilitatea digitala. Accesul la dispozitivele Bosch Smart Home este posibil si folosind asistentul vocal numit Google Assistant din Android Auto si Amazon Alexa Car Integration.
    Cu HomeKit si Apple CarPlay de la Apple, luminile sau temperaturile de acasa pot fi reglate perfect si inteligent, iar starea usilor si ferestrelor poate fi verificata. "In campania noastra comuna cu Bosch suntem incantati sa putem arata solutii care usureaza viata. Pe langa experienta de condus, clientii nostri se concentreaza din ce in ce mai mult pe ecosistemul digital BMW. Obiectivul nostru este sa oferim acces convenabil si fiabil la dispozitivele si functiile Smart Home in timp ce va aflati in automobil", spune Stephan Durach, vicepresedinte de dezvoltare a companiei conectate si operatiuni tehnice.
    Campania se concentreaza pe confort si siguranta pentru conducatorii BMW prin control Smart Home
    Beneficiile integrarii Apple CarPlay in automobilul BMW si accesul corespunzator la produsele Bosch Smart Home sunt clarificate in campania "Living the smart life". In patru scurtmetraje diferite, trei prieteni urca in BMW i4 si pornesc in calatorie. Dupa un timp, colegii de apartament se intreaba in diferite scenarii daca jaluzelele de acasa sunt inchise, luminile sunt stinse sau sistemul de alarma este activ. in loc sa se intoarca pentru a verifica, o intreaba pe Siri prin Apple CarPlay.
    Siri nu raspunde doar la comenzi, ci si la intrebari. De exemplu, colega de apartament Audrey pune urmatoarea intrebare in clipuri: "Hei Siri, sunt toate ferestrele de acasa inchise?". Filmele ilustreaza cat de usor si convenabil pot fi controlate dispozitivele Bosch Smart Home prin integrarea Apple CarPlay in automobilul BMW si modul in care rutinele de zi cu zi pot fi efectuate cu usurinta in timp ce conduceti - aproape ca si cum ati fi acasa.
    "Solutiile inteligente de la Bosch Smart Home sunt concepute pentru a usura viata de zi cu zi pentru clientii nostri la toate nivelurile", spune Christian Thess, director general Bosch Smart Home. "Suntem incantati sa avem optiunea de control Apple CarPlay prin Siri. Astfel, conducatorii BMW isi pot accesa casele in mod convenabil utilizand comenzi vocale familiare si isi pot asigura cu usurinta un nivel mai ridicat de securitate si dezvoltare durabila in propriile case in timp ce sunt in miscare."
    Controlul se potriveste perfect in mobilitatea lor si aduce beneficii suplimentare. Utilizatorii cu Smart Homes actioneaza astfel mai sustenabil, deoarece pot deconecta dispozitivele nefolosite de la sursa de alimentare in timp ce sunt absenti. De asemenea, au acces in orice moment la functii relevante pentru securitate si, astfel, isi pot proteja casa in mod ideal.
    Despre Robert Bosch Smart Home
    Robert Bosch Smart Home GmbH a fost fondata ca o subsidiara detinuta integral a Robert Bosch GmbH. Cu sediul in Stuttgart-Vaihingen, compania ofera solutii inteligente pentru clientii retail care doresc o casa conectata de la o singura sursa. Bosch Smart Home simplifica viata de acasa controland in mod discret activitatile de rutina din fundal. Ofera mai mult confort, securitate si eficienta energetica sporite.

    Vizualizari: 652