rss

Smart Fortwo innebuneste America

  1. 26/03/2008
  2. Tags: Roger penske
    Vezi toate fotografiile (1)
    Va mai amintiti de americanii aceia care cumparau doar masini cu motoare imense, nu-si faceau griji legate de consum sau poluare si cumparau galonul de benzina "la bani marunti"? Ei bine, lucrurile s-au mai schimbat. Drept dovada, vanzarile lui Smart Fortwo pe continentul american au depasit cu mult asteptarile celor de la Mercedes.

    Initial, germanii se asteptau sa vanda semnificativ doar in marile orase, cum sunt New York sau Los Angeles, insa masinuta a fost foarte bine primita in toata tara.

    Si Mercedes mai are un motiv de bucurie: in medie, clientii isi echipeaza masina cu optionale in valoare de 1.600 de dolari, aproximativ 15% din pretul de baza. "Acestia nu sunt clienti care cumpara o masina pentru ca este ieftina. Oamenii sunt atrasi de usurinta cu care se strecoara in aglomeratia din orase si de consumul redus de combustibil", a spus Roger Penske, CEO al importatorului oficial al lui Smart in SUA.

    In doar cateva luni de cand micutul automobil a fost lansat pe cea mai mare piata auto din lume, americanii au foat atat de impresionati incat Smart a primit comenzi pentru urmatorii doi ani!
    Vizualizari: 976