rss

SLK 55 Widebody de la Rex Accelero

  1. 27/08/2008
  2. Tags: Rex Accelero, Slk 55 amg, Tuning, Widebody
    Vezi toate fotografiile (2)

    SL65 AMG Black Series este cu siguranta cel mai excesiv supercar pe care il poti cumpara in aceste momente de la un dealer Mercedes insa, cel putin la nivel vizual, prezenta sa poate fi serios concurata chiar si de un SLK 55 AMG.

    OK, nu chiar orice SLK 55 AMG, ci unul “blagoslobvit” cu un kit de caroserie pus la punct de catre americanii de la Rex Accelero.

    Fotografiile nu ii fac dreptate acestui roadster cu anvelope posterioare de 305 mm, fiindca nu iti poti da seama cat de fioros arata decat daca stai fata in fata cu acele aripi ultralate, marite cu 63,5 mm in fata si aproape 70 mm in spate.

    Iar acesta este doar un prototip: kit-ul final va mai include un spoiler frontal din fibra de carbon, un diffuser fabricat din acelasi material si nenumarate alte solutii de reducere a maselor si imbunatatirii aerodinamicii, dintre care enumeram doar masurile luate pentru ca masina sa ajunga la o distributie perfecta a greutatii intre fata si spate (50%/50%).

    Pe sub coaja din otel si fibra de carbon regasim si un tren de rulare cu arcuri H&R, insa motorul V8 de 5,5 litri dezvolta aceiasi 360 CP si 514 Nm.

    Nu va intristati: ambitiile yankeilor nu cunosc limite, asa ca, dupa lansarea oficiala a kit-ului (ce va avea loc pe 1 septembrie), ei planuiesc sa ofere si un program pentru motor ce ar putea ridica puterea la minimum 500 de cai. Booya...

    Vizualizari: 1054