rss

Slavica i-a dat papucii lui Bernie Ecclestone!

  1. 21/11/2008
  2. Tags: Bernie Ecclestone, Slavica Ecclestone
    Vezi toate fotografiile (9)


    "Banii n-aduc fericirea", o expresie pe care multi o folosesc (poate) pentru a se amagi, insa care de multe ori isi face loc in realitate. Pentru ca, desi este unul dintre cei mai bogati oameni de pe pamant, Bernie Ecclestone a fost lovit de soarta tocmai acum, la batranete.

    Casatoria sa cu Slavica, impreuna cu care are si doua fete, parea, cel putin in fata presei, una foarte fericita, insa iata ca fostul manechin originar din Bosnia si Herzegovina a depus actele de divort! Acum in varsta de 50 de ani, Slavica, care s-a maritat cu multi-miliardarul in urma cu 24 de ani, a parasit domiciliul lor din Kensington, Marea Britanie, pe cand Bernie era plecat in Brazilia, la ultima cursa de Formula 1 din acest sezon.

    Anuntul oficial a fost facut astazi, prin intermediul unui comunicat de presa remis de compania de PR pe care Slavica o detine. "Serios? Oh... o sa vedem. Nici macar nu stiam ca are o companie de PR. Auzi diverse lucruri... trebuie sa aflu!", a comentat, foarte surprins, mogulul Formulei 1.

    O lovitura pe care Bernie o primeste in plin nu pentru ca ar fi fost neaparat mare dragoste intre el si Slavica (numai ei stiu ce se afla in spatele aparantelor), ci pentru ca cea mai mare parte a averii sale este inregistrata pe numele ei, masura pe care britanicul a luat-o in vremurile fericite pentru a fenta taxele si impozitele.

     
       
    Vizualizari: 973