rss

Skoda publica prima schita oficiala cu noua Fabia facelift. Modelul debuteaza in martie la Geneva

  1. 18/01/2018
  2. Tags: Fabia, fabia facelift, schita oficiala fabia facelift, Skoda Fabia Facelift, skoda romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    Subcompacta Fabia ramane unul dintre cele mai populare modele ale cehilor de la Skoda, lucru confirmat inca o data de vanzarile realizate in 2017. Potrivit cifrelor, din cele 1,2 milioane de vehicule comercializate 206.500 au fost Fabia, ceea ce inseamna ca modelul de clasa mica a convins cu 2,1% mai mult clienti decat in 2016 ca este masina cea mai potrivita pentru a le satisface nevoile.

    Fanii se vor bucura sa afle ca Fabia primeste in acest an un facelift, care va debuta in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie. Insa inainte de asta, cehii au publicat prima schita oficiala care tradeaza putin designul exterior.

    Prima mare schimbare sunt blocurile optice revizuite insa Fabia facelift va beneficia si de stopuri cu LED sau de diferite solutii Simply Clever. Cu alte cuvinte, modelul de clasa mica va adopta limbajul de design al celorlalte modele din gama.

    Specificatiile tehnice complete lipsesc deocamdata, insa stim ca gama de motorizari va fi preluata de pe versiunea actuala. Nu este exclus ca acest facelift sa aduca totusi o unitate noua, si anume una TSI de 1.5 litri, care sa transmita puntii fata 150 de cai putere.

    Vizualizari: 2146
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »