rss

Skoda Praktik, Roomster in versiune comerciala

  1. 22/01/2009
  2. Tags: Praktik, Roomster, Skoda
    Vezi toate fotografiile (7)

    Constructorul ceh a lansat pe piata un vehicul comercial bazat pe modelul Roomster, denumit Skoda Praktik care, datorita capacitatii sale de incarcare si a designului, reprezinta o excelenta alegere pentru cei care isi doresc un vehicul care sa imbine utilul cu placutul.

    Cele doua portiere laterale culisante se dovedesc extrem de utile si practice, acestea dandu-i posibilitatea proprietarului sa parcheze furgoneta in orice pozitie si sa aiba astfel acces in interior indiferent cat de aproape sunt masinile parcate langa Praktik.

    Galerie foto aici

    Diferentele comparativ cu modelul din care deriva se regasesc la partea din spate a masinii, acolo unde lipsesc bancheta si geamurile laterale si luneta, in timp ce podeaua este acoperita cu un material cauciucat care a fost preferat in locul clasicelor sistemelor de ancorare cu care este asigurata incarcatura, in timp ce separarea de cabina este facuta printr-un grilaj.

    Noua Skoda Praktik are un pret de baza de 13.020 de euro, valabil pentru versiunea 1.4 TDI de 70 CP. Pe lista optionalelor figureaza pachete care includ dotari precum aerul conditionat sau inchiderea centralizata.

    Vizualizari: 1531