rss

Skoda Octavia RS+, prezentata la Essen Motorshow

  1. 03/12/2008
  2. Tags: Octavia, Octavia RS, Octavia RS+, Skoda
    Vezi toate fotografiile (6)

    Constructorul de la Mlada Boleslav a dezvaluit in cadrul celui mai mare salon de accesorii si masini modificate o versiune sportiva a modelului Octavia bazata, surprinzator, tot pe versiunea actuala a celui mai bine vandut model din gama Skoda, si nu pe cea restilizata, care a debutat la Paris si care va sosi in aceasta saptamana si in Romania.

    Galerie foto aici

    Octavia RS+ a suferit doar modificari de aspect, primind un set de jante negre din aliaj, oglinzi retrovizoare asortate cu rotile, un splitter frontal din plastic de asemenea negru si un difuzor spate care incorporeaza evacuarea dubla cromata.

    La interior, RS+ a fost echipata cu scaune Recaro din piele de culoarea rosie, material care se regaeste si la nivelul panourilor usilor si al volanului sport, precum si insertii care imita fibra de carbon.

    Inginerii Skoda nu au efectuat nici o modificare la nivel tehnic, Skoda RS+ urmand a fi disponibila in Europa in versiune de caroserie sedan si break in doua variante de motorizare: 2.0 TFSI/200 CP si 2.0 TDI/170 CP.

    Conform unor surse autorizate, kitul RS+ montat pe actuala generatie a Skodei Octavia va sta la baza versiunii facelift Octavia RS, model care va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva din luna martie 2009.

    Vizualizari: 1904
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »