rss

Sistem Ecologic Drive Assist de la Honda

  1. 21/11/2008
  2. Tags: Gadget, Honda, Hybrid, Insight
    Vezi toate fotografiile (1)


    Producatorul japonez a implementat un nou sistem botezat Honda Ecological Drive Assist System, care ii ajuta pe soferi sa economiseasca combustibil. Noua tehnologie va fi disponibila incepand cu primavara anului 2009.

    Honda Ecological Drive Assist System este primul sistem din lume care combina trei functii diferite pentru a spori economia de combustibil: ECON Mode, Guidance Fonction si Scoring Fonction.

    Functia ECON Mode controleaza motorul, transmisia si alte componente, “pregatindu-le” pentru a pune in practica un consum eficient de combustibil.

    Intre timp, Guidance Fonction se prezinta ca un instrument de afisare pozitionat in spatele vitezometrului ce indica in timp real consumul de combustibil, iar functa Scoring furnizeaza instant si pe termen lung un feedback vizavi de tehnicile de condus dupa fiecare calatorie.

    Tehnologia hibrid imbunatateste consumul de combustibil si reduce nivelul de emisii, dar acestea pot fi in egala masura afectate de stilul de condus” a declarat managerul pe probleme de mediu si afaceri guvernamentale al Honda, John Kingston.

    Noul sistem va fi implementat in premiera pe Honda Insight, care va avea un pret semnificativ mai redus decat orice alt hibrid de pe piata.
    Vizualizari: 938