rss

Sistem antifurt cu fum

  1. 29/04/2007
  2. Tags: FogSHIELD, Sistem antifurt cu fum
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cineva trebuie sa fi avut in viata o experienta tare neplacuta legata de fum, de vreme ce a inventat acest aparat infernal ce practic ii pune in imposibilitate pe hoti de a mai vedea ceea ce vroiau sa fure.

    Pe de alta parte, el se dovedeste eficient chiar si dupa ce infractorul si-a luat talpasita.

    Mai intai insa, sa va facem cunostinta: el se numeste FogSHIELD (ce original) si este un mecanism capabil sa imprastie un gaz de densitate mare pe o suprafata de aproximativ 185 mp in doar 15 secunde.

    Gazul nu este letal, dar este totusi persistent, facandu-si simtita prezenta pentru nu mai putin de 45 de minute. Iar problemele pentru hot nu se vor termina doar cu o sesiune de furt nereusita: gazul ii va imprima hainele si cu un usor miros de menta, astfel incat orice tip care miroase ca o guma de mestecat poate fi un potential suspect.

    Din pacate insa, aparatul nu este deloc ieftin – 4.200 de dolari – si, pe deasupra, mai cantareste si vreo 30 kg. Deci, daca esti un tip care si-a aruncat tot din masina pentru a castiga cativa miimi de secunda la liniute s-ar putea sa nu te intereseze.

    Pe de alta parte insa, cu o asemenea scula ai putea deveni regele neincoronat al petrecerilor. Smokin’...
    Vizualizari: 1703
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »