rss

Si GM amana prezentarea catorva modele

  1. 28/10/2008
  2. Tags: General Motors, GM
    Vezi toate fotografiile (1)


    Dupa SAAB si Volvo, GM ingroasa randul producatorilor care amana lansarea unor modele noi in speranta ca sumele astfel deblocate vor amelioara un pic situatia grea in care se afla.

    Intarzierile variaza intre cateva luni si cativa ani, aceasta tactica fiind una foarte riscanta: pe termen scurt General Motors castiga niste bani, just, dar pe termen lung risca sa ramana cu o gama invechita, in conditiile in care nu-ti poti mari cota de piata fara modele noi.

    Vor intarzia Cadillac CTS Coupe si Buick LaCrosse, care, in loc sa fie prezentate la Salonul Auto de la Los Angeles, vor sosi la inceputul anului viitor. Daca acest decalaj nu este unul tragic, in schimb, Chevrolet Cruze si Malibu au fost amanate cu un an fiecare, ele urmand sa fie prezentate in 2011, respectiv 2013.

    Americanii, momentan, pierd in fiecare luna aproximativ 1 miliard de dolari, deci nu-i idee rea incercarea lor de a-si reduce costurile de functionare anuale cu 15 miliarde de dolari, dar e important sa pastreze un echilibru solid intre tendinta de a economisii cat mai mult si de a dezvolta gama de modele.

    Vizualizari: 810
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »