rss

Si chinezii au un coupe-cabrio!

  1. 23/04/2008
  2. Tags: Guangzhou
    Vezi toate fotografiile (1)
    Salonul auto de la Beijing e pe terminate, insa asta nu inseamna ca petrecerea duce lipsa de invitati-surpriza – sau, mai degraba, foarte intarziati –, dovada si premiera lui Guangzhou Auto Coupe-Cabrio Concept, unul dintre primele coupe-cabriolet-e fabricate de un constructor chinez.

    Potrivit celor de la The Tycho, masina va dezvolta o versiune de serie ce va fi vanduta pe piata locala undeva la finele acestui an, moment in care va intra in competitie directa cu modelul decapotabil F8 (produs al rivalilor de la BYD).

    Oficialii Guangzhou nu au facut nici o referire cu privire la configuratia mecanica a CC-ului, insa se stie ca aceasta companie se lauda cu realizarea unor motoare cu patru cilindri de foarte buna calitate, pe care le construieste pentru un numar de fabricanti auto din Europa de Vest.

    Se pare ca un asemenea agregat va fi folosit si pentru locomotia lui Auto Coupe-Cabrio de serie, o masina care, credem noi, va beneficia din plin de pe urma imaginii de aliat cu Honda si Toyota pe care o are Guangzhou (ale carei masini, se spune, sunt comparabile calitativ cu cele asamblate de partenerii japonezi in fabricile din Tara Soarelui Rasare).
    Vizualizari: 784