rss

Shelby pregateste un super Mustang

  1. 28/04/2007
  2. Tags: Mustang, Shelby, Super Snake
    Vezi toate fotografiile (1)
    ocmai cand era sa zicem ca mai tare decat Mustang GT500KR nu se poate, Ford ne contrazice din nou anuntand ca „antreneaza” impreuna cu compania legendarului Caroll Shelby un nou "armasar" pur-sange, ce va purta numele Super Snake.

    De data aceasta insa, se va lasa cu foc de artificii.

    Mustang Super Snake va fi practic un model de curse luat de pe circuit, epilat de abtibildurile diversilor sponsori si asezat intr-un showroom astfel incat orice yankeu cu dare de mana sa il poata lua acasa.

    Motorul bestiei va dezvolta peste 600 CP si va ajunge chiar la 725 CP, dar in acest al doilea caz proprietarul isi va lua adio de la garantie.

    Cel putin la fel de importanta insa ca puterea (daca nu si mai importanta) este decizia celor doua parti implicate in proiect de a adopta pachetul dinamic al versiunilor care alearga in diferite competitii din SUA, asta insemnand ca Mustang va deveni peste noapte un supercar temut oriunde in lume – chiar si pe drumurile virajate.

    Concret, Ford si Shelby vor modifica aproape complet trenul de rulare al masinii, urmand a monta amortizoare sport ajustabile, arcuri mai scurte, bari stabilizatoare modificate si o supensie fata intarita.

    Ansamblul va fi completat cu o capota din fibra de carbon, un sistem de racire suplimentar pentru frane, o evacuare sport, un set de jante Alcoa de 20 de inch, un schimbator de viteze cu tija scurtata si, bineinteles, un intreg arsenal de logo-uri „Shelby” si „Super Snake” aplicate pe caroserie, ce iti va semnala in oglinzi, indiferent ce ai conduce, ca nu e bune sa te pui cu un asemenea Mustang.
    Vizualizari: 1232