rss

Serie 7 diesel pentru SUA?

  1. 25/11/2008
  2. Tags: BMW , BMW, Diesel, Serie 7, Sua
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW nu vede – cel putin pentru moment – o solutie cu propulsii hibride de acoperire a nevoii clientelei americane pentru consumul redus, acest considerent fiind expus destul de clar cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

    In schimb, fabricantul bavarez mizeaza pe lansarea unor modele diesel cel putin la fel de eficiente si ecologice, printre care nava-amiral Serie 7.

    Desi initial nu a luat in considerare aceasta alternativa, BMW face acum presiuni tot mai mari pe dealerii sai din SUA pentru a-i convinge sa importe cat mai multe limuzine de lux echipate cu motorul diesel de trei litri cilindree.

    Unii dintre ei, din cate se aude, au dat deja cateva ture cu asemenea masini si nici macar nu si-au dat seama ca sub capota se afla un motor cu aprindere prin compresie, ceea ce inseamna ca livrarea primelor “motorine” de lux in SUA are mari sanse sa debuteze cu dreptul.

    Oricum, mai inainte BMW va testa piata cu versiunile twin-turbodiesel ale lui Serie 3 si X5, ce vor impune ca principal punct de atractie un consum cu 20-25% mai redus decat al modelelor omonime pe benzina.

    Vizualizari: 1040