rss

Serie 1 de 300 CP

  1. 22/01/2007
  2. Tags: BMW , 300 CP, BMW, facelift
    Vezi toate fotografiile (2)
    Dinamica mezinului BMW nu putea fi pusa sub semnul intrebarii nici pana acum. Odata versiunea cu trei usi lansata si impreuna cu facelift-ul aplicat, nici vizual nu mai ducea lipsa de nimic, cu toate ca o cale de mijloc nu exista in relatia cu compacta bavareza. E love-hate relationship in cea mai pura forma.

    Oricum, cine nu-i multumit de prestatia “ghiulelei” 130i, dotata cu 265 CP foarte naravasi, in viitorul apropiat (adica spre sfarsitul anului), va avea o surpriza placuta.

    Zvonurile circula rapid si se pare ca au un parfum de credibilitate cand vine vorba de grefarea propulsorului biturbo de 3 litri pe caroseria Seriei 1.

    Performantele vor fi uluitoare pentru un hot-hatch: 0-100 km/h sub 5 secunde, viteza maxima limitata electronic la 250 km/h. Propulsorul supraalimentat, conform barfelor, va fi disponibil pe caroseria cu trei usi.

    Pe un orizont mai indepartat, se pare, deschizatorul de gama se va mai imbogati cu inca 15 variante, ceea ce alimenteaza si discutiile legate de coupe-cabrio sau sedan.

    Acesta din urma e alta mancare de peste, pe care, daca ne raportam la proportiile actuale, parca nu prea vrem sa o degustam… Parerea noastra.
    Vizualizari: 1071