rss

Sergio Marchionne: FIAT tinteste un an profitabil

  1. 30/03/2009
  2. Tags: Chrysler, Fiat, Profit, Sergio Marchionne
    Vezi toate fotografiile (1)

    In ciuda recesiunii, ce a afectat inevitabil si situatia financiara a lui FIAT, presedintele companiei torineze, Sergio Marchionne, a declarat ca grupul pe care il conduce urmareste incheierea lui 2009 cu un profit de peste un miliard de euro.

    In plus, desi nu au fost mentionate in declaratia sa, FIAT mai urmareste si obiective precum mentinerea datoriei nete la un nivel de sub 5 miliarde de euro, precum si inregistrarea unui cash-flow din activitati industriale de peste un miliard de euro.

    "Cu toate ca economia internationala trece printr-o perioada dificila, suntem increzatori in faptul ca vom reusi sa atingem target-ul anuntat la nivelul lui 2009. In plus, suntem convinsi ca, la nivel economic si global, s-a atins fundul prapastiei", a declarat presedintele lui FIAT.

    Grupul torinez este una dintre putinele puteri ale industriei auto care pare a se bucura de cateva raze de soare pe strada sa, ceea ce pare a deveni o iminenta alianta cu Chrysler urmand a-i deschide noi oportunitati pe un taram "interzis" pana acum.

    Referitor la discutiile avute cu reprezentantii numarului trei american si cei ai guvernului SUA, Marchionne a tinut sa specifice ca ele "au fost si continua sa fie foarte constructive", fapt care ne determina sa anticipam poate cea mai mare afacere din industria auto de la... "fuziunea" Daimler-Chrysler incoace.

    Vizualizari: 1026
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »