rss

SEMA 2008: Toyota Tundra Ducati Transporter

  1. 05/11/2008
  2. Tags: Ducati, Toyota
    Vezi toate fotografiile (3)


    Toyota Tundra Ducati Transporter a fost prezentata in cadrul Salonului Auto de la Las Vegas. Bazat pe modelul Crew Max, noul model a fost proiectat pentru a transporta motocicleta Ducati Desmosedici RR, omologata pentru Moto GP, dar legala si pe sosele, singurul “motor” care satisface simultan aceste doua cerinte.

    Tundra a fost modificat pentru a putea fi capabil sa-si sustina “pasagerul” de lux. Astfel, bena a fost lungita cu 6,5 inch si a fost montata si o rampa de incarcare automata.

    Modificari suplimentare au fost aduse si la exterior. Caroseria este vopsita in aceleasi culori care se regasesc si pe motocicleta, fiind prezenta inclusiv dunga alba care da o nota sportiva. Toyota Tundra Ducati Transporter este dotata cu jante din aliaj de 22 inch “incaltate” cu pneuri Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico, plus un sistem de franare optimizat si panouri solare care asigura energia electrica necesara accesoriilor.

    In ceea ce priveste partea tehnica, ar fi suficient sa spunem ca se ridica la inaltimea asteptarilor: motorul V8 de 5,7 litri produce 500 CP si un cuplu de 550 Nm.

    Vizualizari: 984