rss

Seful lui AMG confirma: vor modifica modele diesel si hibrizi

  1. 11/10/2008
  2. Tags: AMG, Lexus LS600h, S400 BlueHYBRID
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fanii tunerului din Affalterbach s-ar putea sa nu primeasca cu bratele deschise aceasta veste, insa boss-ul lui AMG, Volker Mornhinweg, a recunoscut ca nici macar compania pe care o conduce nu mai poate ignora problemele legate de criza economica globala si emisiile de combustibil.

    Asta nu inseamna insa ca produsele AMG vor fi pentru “pampalai”: motoarele diesel si cele electrice ascund un potential enorm si deseori ignorat...

    Propulsoarele cu aprindere prin compresie, de pilda, pot contribui cu momentul maxim urias caracteristic, in timp ce dispozitivele electrice, recunoscute pentru livrarea instantanee a puterii, pot transforma masini aparent “nevinovate” in adevarate rachete.

    AMG stie asta prea bine si deja exista zvonuri potrivit carora germanii ar pregati un C-Klasse echipat cu un V6 diesel biturbo. Mai mult, Mornhinweg a lasat sa se inteleaga ca, in viitorul apropiat, tunerul oficial Mercedes s-ar putea ocupa si de S400 BlueHYBRID, limuzina de lux cu care constructorul din Stuttgart spera sa-i dea o replica convingatoare lui Lexus LS600h.

    Sa vedem ce va fi...

    Vizualizari: 1327
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »