rss

Sedanul devenit coupe cu patru usi. Cu ce motorizari vine noua Hyundai Sonata in Europa

  1. 29/03/2019
  2. Tags: Hyundai, Hyundai sonata, motorizari hyundai sonata, Sonata
    Vezi toate fotografiile (4)

    Fiind construit de-a lungul a 34 de ani, Hyundai Sonata este unul dintre cele mai longevive modele din industria auto. De-a lungul timpului, acesta a trecut prin mai multe stadii de design, inginerii oprindu-se acum la estetica unui coupe cu patru usi.

    Cea de-a opta generatie urmeaza sa debuteze oficial in mai putin de o luna, in cadrul Salonului Auto de la New York, iar Hyundai a anuntat acum pentru ce motorizari vor putea opta clientii din Europa ai noului Sonata.

    Pentru inceput, acestia vor avea la dispozitie o unitate de 1.6 litri T-GDI cu 180 de cai putere si 264 Nm cuplu, dar si un agregat de 2.5 litri GDI capabil de 190 CP si 245 Nm. Indiferent de alegerea facuta, singura transmisie disponibila este cea automata cu opt trepte.

    Printre tehnologiile de ultima ora regasite in oferta noii Sonata se numara asa-numita Digital Key (deschiderea/inchiderea masinii se face cu telefonul mobil), display de 12.3 inch pentru instrumentarul de bord, ecran separat de 10.3 inch pentru sistemul multimedia sau sistem audio Bose Premium cu 12 incinte.

    Pe langa acestea, modelul asiatic este echipat cu o gama larga de sisteme de asistenta, inclusiv cateva care indeplinesc standardul de autonomie Level 2. In acest caz, soferul are doar rol de observator si intervine atunci cand este cazul.

    Vorbim aici de Forward Collision-Avoidance, Safety Exit Assist, Blind-Spot View Monitor, Lane Follow Assist, Surround View Monitor, Reverse Parking Collision-Avoidance Assist sau Remote Smart Parking Assist.

    Vizualizari: 2830
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »