rss

Sedan Hyundai V8 la New York

  1. 13/03/2007
  2. Tags: Concept, Genesis, Hyundai, Sedan, V8
    Vezi toate fotografiile (2)
    Hyundai planuieste sa intre pe piata cu un inlocuitor pentru Equus, propunand o limuzina de mari dimensiuni ce se va pozitiona peste modelul Azera.

    Acesta va fi primul produs cu tractiune spate al marcii coreene , el urmand a fi propulsat in versiunea de top de un motor V8.

    Masina va fi anuntata de conceptul Genesis la salonul auto de la New York ce debuteaza peste trei saptamani (pe care il puteti oarecum admira in aceste desene preliminare), dar produsul finit a fost deja surprins in teste (evident, foarte bine camuflat) atat in Statele Unite, cat si in Europa.

    Din ceea ce au putut surpinde aparatele foto si ochii celor care au vazut-o, va putem spune aproape siguri ca Hyundai va aduce pe piata o adevarata limuzina de lux, cu suficient spatiu la interior (cineva chiar a masurat un ampatament de 2,95 m), lemn si piele incat sa rivalizeze chiar cu limuzinele germane.

    Mai degraba insa, ceea ce va iesi din frumos desenatul concept Genesis va concura cu Chrysler 300 C in materie de pret, un capitol la care coreeni au stat intotdeauna foarte bine.

    Asteptati-va insa ca, pe langa motorul V8, Hyundai sa ofere si un model entry-level echipat cu un V6 de 3,8 litri si 263 CP, ce va sta sub pragul de 30.000 de $.
    Vizualizari: 984