rss

Seat vrea un mini si un soft-roader

  1. 14/06/2007
  2. Tags: MINI, SEAT, Soft-roader
    Vezi toate fotografiile (2)
    Cu putin timp in urma, va dezvaluiam pe auto.ro ca spaniolii pregatesc o adevarata avalansa de modele in urmatoarea perioada, formata din doua noi modele din segmentul compact, respectiv mediu, un sedan sportiv si un combi.

    Ei bine, recent, valul tocmai a devenit mai mare, Seat anuntand ca intentioneaza sa lanseze un nou mini si un soft-roader de dimensiuni medii.

    Motivul acestui adevarat asalt in masa se regaseste in dorita ibericilor de a-si dubla vanzarile pana la finalul acestei decade, un plan caruia i se va stabili punctele finale chiar saptamana viitoare cand 20 de manageri sunt asteptati sa ia parte la o megasedinta.

    Totusi, oricat de buna vi se va parea ideea lansarii acestor sase masini, trebuie sa stiti ca nici una din ele nu va primi unda verde pana anul viitor (sunt insa unele surse care sunt sigure ca modelele vor intra in productie pana in 2011).

    Revenind la ultimii sositi, sa spunem ca modelul mini va fi dezvoltat – cum altfel? – impreuna cu Skoda si VW si ca va avea la baza un design cu totul nou, ceea ce inseamna ca masina nu va imparti platforma cu nici unul din produsele actuale.

    Se presupune insa ca ea va fi motorizata de cateva propulsoare furnizate din vasta colectie a grupului din Wolfsburg, printre care si cunoscutele 1,2 litri in trei cilindri si 1,4 litri diesel.

    Cat despre soft-roader, fanii sleaurilor vor fi incantati sa auda ca acesta va fi disponibil cu tractiune de tip 4WD, el urmand sa intre in competitie directa cu Toyota RAV-4, Hyundai Santa-Fe sau Opel Antara.

    Bineinteles, mecanica va proveni de la viitorul VW Tiguan, insa modelul Seat va merge, din punct de vedere al designului, pe latura de “fun”. Daca o sa arate in genul lui Altea Freetrack (foto), punem pariu ca n-o sa distreze pe nimeni…
    Vizualizari: 805
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »