rss

SEAT Mania 3

  1. 24/09/2008
  2. Tags: Alto Syncro, Mania, SEAT
    Vezi toate fotografiile (8)

    Text: Florin Oprea; Foto: Sorin Miclau; Video: Alexandru Enache

    In perioada 20-30 septembrie Alto Syncro, dealer SEAT, organizeaza SEAT Mania, un eveniment anual aflat la cea de-a treia editie, destinat tuturor fanilor SEAT, actuali si viitori.

    Timp de 10 zile, la showroom-ul Alto Syncro din Pantelimon, Bd Biruintei 13, fanii pasionati ai marcii iberice, se vor bucura de oferte personalizate, concursuri, teste de conducere cu toate modelele SEAT, si o zi speciala a premiilor SEAT Mania.

     Pentru a vedea clip-ul evenimentului click pe fotografia de mai jos

    Astazi la sediul Alto Syncro s-a desfasurat o conferinta de presa care a marcat debutul oficial al SEAT Mania 3. Elementul de atractie al evenimentului este noul Seat Ibiza lansat acum doua luni in Romania . Alaturi de vedetele motorizate Seat au fost prezenti membrii formatiei Mandinga, imaginea dealer-ului Alto Syncro inca din 2007. Aceasta colaborare este posibila gratie valorilor comune ale Seat si grupului Mandinga: spirit latino, pasiune si emotie.

    dsc_0881.jpg

    SEAT Mania este un eveniment prin care Alto Syncro , dealer SEAT, vrea sa interactioneze cu toti admiratorii marcii SEAT, si totodata sa creeze, o relatie de durata bazata pe incredere reciproca, parteneriat si stabilitate cu toti clientii sai.

    Vizualizari: 1244