rss

SEAT isi prezinta principalele atractii de la Salonul Auto de la Frankfurt, cu o saptamana inaintea deschiderii salonului

  1. 04/09/2017
  2. Categoria: Seat
    Vezi toate fotografiile (1)

    Compania SEAT se bucura in prezent de una dintre cele mai bune perioade din istoria sa. In ultimii patru ani, SEAT a obtinut o crestere de 30%. Anul trecut, compania a vandut aproape 410.000 de unitati si a realizat un profit operational in valoare de 143 de milioane de euro: cele mai bune rezultate pe care compania le-a obtinut vreodata. In primele 8 luni ale anului 2017, SEAT a  vandut peste 310.000 automobile, ceea ce reprezinta o crestere de peste 13% in comparatie cu aceeasi perioada a anului precedent. Este cel mai bun rezultat din 2001 si pana acum.

    Cresterile vanzarilor SEAT din 2017 se reflecta in rezultatele financiare din prima jumatate a anului. Profitul operational a crescut cu 40,9% in prima jumatate a anului, in comparatie cu aceeasi perioada din 2016, atingand valoarea-record de 130 de milioane de euro. Totodata, cifra de afaceri a repurtat un plus de 12,7%, ajungand la 5.054 milioane de euro, in primele 6 luni ale anului.

    CUPRA R, cel mai puternic si exclusiv model SEAT: doar in editie limitata 

    Noul SEAT Leon CUPRA R va atrage cu siguranta atentia la standul marcii spaniole de la Salonul IAA 2017. Cel mai puternic model de sosea din istoria marcii SEAT va fi, de asemenea, cel mai exclusiv model, avand in vedere ca va fi produs in doar 799 de exemplare. Noul SEAT Leon CUPRA R va fi disponibil cu transmisie manuala (310 CP) si cu transmisie automata DSG (300 CP), cu 6 trepte de viteza si tractiune fata. La exterior se remarca anumite detalii speciale, precum elementele exclusive din fibra de carbon pe spoilerele fata si spate, pragurile laterale si difuzorul din spate, precum si oglinzile exteriore cu carcase de culoarea cuprului. De asemenea, se evidentiaza jantele si cu pasajele rotilor, iar partea din fata are un design mai dinamic in jurul prizelor de aer. SEAT Leon CUPRA R va fi disponibil incepand cu finele anului 2017, iar cei 799 de proprietari norocosi  se vor bucura de un interior care, de asemenea, prezinta detalii din fibra e carbon si cupru, precum si de volanul si schimbatorul de viteze imbracate in Alcantara®. Vor fi disponibile trei culori exterioare: Midnight Black, Pyrenees Grey (incluse in pret) si culoarea exclusiva Matte Grey.

    Noul Leon CUPRA R dispune, de asemenea, de mai multe dotari speciale. Puntea din fata a fost modificata, inclusiv suspensia cu reglare adaptiva Dynamic Chassis (DCC) si franele Brembo. Va fi oferit si un nou sistem de evacuare. Este, deci, un model mai sportiv, dar mai ales unic, rezervat celor mai pretentiosi 799 pasionati ai marcii.

    Noul SEAT Arona - Premiera mondiala

    Odata cu noua Arona, SEAT intra in segmentul modelelor crossover compacte. Mai mult, la Frankfurt vor fi demarate si vanzarile modelului Arona: comenzile pentru acest model vor putea fi plasate inca din ziua in care modelul va fi prezentat pentru prima data publicului. Primele masini vor fi livrate clientilor la finele lunii noiembrie, iar preturile pentru Germania si Spania vor fi dezvaluite in prima zi dedicata presei.

    Conceputa pentru cei care cauta un plus de senzatii incitante in calatoriile lor, Arona isi ocupa locul in gama SUV a marcii SEAT, sub Ateca. Este al doilea model, dupa Ibiza, produs pe baza platformei MQB A0. Fabricat exclusiv in Martorell, aceste model se evidentiaza datorita designului, a inaltimii, latimii, a dimensiunilor sale compacte de crossover si a gamei largi de dotari care permit personalizarea sa variata. Se remarca, de asemenea, tehnologia avansata pentru siguranta si conectivitate.

    Arona continua cea mai mare ofensiva de produs din toate timpurile, urmand modelului Ateca, versiunii Leon actualizate si noii Ibiza si va fi completata anul viitor de noul SUV de talie mare.

    Alexa by Amazon, asistentul dumneavoastra personal

    SEAT va avea primele automobile din Europa echipate cu Alexa, serviciul interactiv pe baza de comanda vocala. Acesta va fi disponibil incepand cu finele acestui an pentru Leon si Ateca, iar de anul viitor si pentru Ibiza si Arona.

     La Salonul Auto de la Frankfurt, SEAT isi anunta noul parteneriat cu Amazon, care a dezvoltat serviciul interactiv cu comanda vocala, Alexa. Colaborarea dintre SEAT si Amazon are ca obiectiv integrarea unor solutii inteligente si optimizarea timpului petrecut de sofer in masina.

    Aceasta dezvoltare implementata de SEAT pentru integrarea Alexa in masina le va permite soferilor sa-si gaseasca usor destinatiile sau cel mai apropiat distribuitor auto sau, printre altele, un restaurant pentru cina. Dar acesta este doar inceputul, deoarece dezvoltarea asistentului Alexa si integrarea in gama SEAT abia au inceput.

    Dezvaluirea denumirilor din care va fi ales numele noului SUV de talie mare al marcii SEAT
    Votul public organizat de SEAT pentru gasirea denumirii SUV-ului SEAT de talie mare a dat nastere unor mari asteptari. Initiativa #SEATseekingName (SEAT cauta denumirea) a generat 9 propuneri de denumire pentru viitorul SUV al marcii, cel de-al treilea din gama. Acesta va fi oferit spre vanzare incepand cu anul 2018. Cele 9 denumiri de locuri din Spania au fost selectate dintre cele 10.130 de propuneri primite. Astfel, la 12 septembrie se va stabili care dintre urmatoarele denumiri va intra pe lista finalistilor:

    Abrera -- Alboran -- Aran -- Aranda -- Avila -- Donosti -- Tarifa -- Tarraco -- Teide

    Marca va prezenta denumirile finaliste in cadrul conferintei de presa din 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. Incepand de atunci si pana in 25 septembrie, toti cei care vor dori vor putea sa-si voteze favoritul la seat.com/seekingname si seat.es/buscanombre. Denumirea care va primi cele mai multe voturi va fi numele castigator.

    Extinderea gamei CNG

    La acest salon, SEAT doreste, de asemenea, sa-si evidentieze potentialul in domeniul propulsiei cu gaz CNG. Dupa lansarea cu succes a variantelor CNG ale modelelor Leon si Mii, acum a sosit timpul si pentru SEAT Ibiza. Noul SEAT Ibiza 1,0 TGI va fi prezentat la Frankfurt ca dovada a increderii pe care marca SEAT o are in propulsia curata si eficienta pe baza de gaz natural comprimat (CNG). Gazul natural comprimat reprezinta o alternativa eco, care se integreaza optim intre sistemele de propulsie clasice si cele electrice. De asemenea, CNG imbina ceea ce au mai bun de oferit cele doua propulsii clasice (benzina si diesel). Astfel emisiile de oxizi de azot sunt cu 85% mai reduse fata de cele de la motoarele diesel, iar emisiile de dioxid de carbon sunt cu 25% mai mici decat cele ale motoarelor pe benzina.

    Ibiza 1,0 TGI va fi produsa pe aceeasi linie de productie ca restul gamei, datorita flexibilitatii asigurate de noua platforma modulara MQB A0. Astfel, masina va fi supusa acelorasi teste-standard, ca de exemplu, avizului tehnic, controlului calitatii si fiabilitatii. La acestea se adauga garantia generala SEAT si toate calitatile gamei Ibiza: siguranta, conectivitate, design, confort, precizie si dinamism.

    Ibiza 1,0 TGI ofera trei rezervoare de combustibil: unul pentru benzina si doua pentru CNG. Motorul functioneaza perfect atat cu benzina, cat si cu CNG si ofera o autonomie mixta totala de aproape 1.200 de kilometri (390 cu CNG) si emisii de dioxid de carbon de doar 88 g/km in modul CNG. Nicio alta tehnologie nu se apropie de performantele modelului Ibiza 1,0 TGI in ceea ce priveste autonomia, iar in comparatie cu autovehiculele electrice, soferul nu trebuie sa-si faca griji ca ramane cu bateria goala sau fara combustibil. Disponibila cu linia de echipare Style, Ibiza 1,0 TGI asigura costuri de exploatare reduse, datorita pretului mic al gazului CNG si datorita eficientei sale.

    Vizualizari: 1799
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »