rss

Seat Ibiza SportCoupe de la JE Design

  1. 14/10/2008
  2. Tags: Ibiza, Ibiza sportcoupe, Ibiza SportCoupe JE Design, JE Design, SEAT
    Vezi toate fotografiile (9)

    In urma cu aproximativ patru luni, imediat dupa debutul noului Seat Ibiza, tunerul JE Design a preparat hatchback-ul spaniol in cinci usi. Acum, inginerii germani s-au ocupat de versiunea SportCoupe a lui Ibiza, care a fost lansata in iulie la Salonul Auto de la Londra si, recent, pe piata.

    Kit-ul aerodinamic include un spoiler fata, o grila frontala sportiva, blocuri optice in forma de sprincene, praguri laterale, un eleron spate montat deasupra lunetei si o bara spate care include un difuzor a carui culoare seamana cu cea a fibrei de carbon.

    De asemenea, Ibiza JE Design a mai primit un set de usi cu deschidere in plan vertical de tip "pescarus", o evacuare de forma trapezoidala pozitionata central, precum si insertii de culoare negru mat (vezi Ibiza SC in cinci usi de culoarea rosie), care aminteste de conceptul Bocanegra, care fusese prezentat in primavara, la Geneva.

    Au fost modificat si suspensiile, ale caror arcuri au fost coborate cu 35 mm (cazul modelului Ibiza rosu), dar si un set de jante JE Design de 215/40 R17 sau 215/35 R18. Clientii pot opta pentru nuantele "shadow silver" sau "black matte/lip silver".

    In sfarsit, sub capota se ascunde o versiune imbunatatita a clasicului propulsor diesel 1.9TDI de 90 CP, care dezvolta acum 130 CP. Cu acest motor, Ibiza SportCoupe JE Design atinge "suta" in 10 secunde, comparativ cu cele 11,1 secunde ale modelului de serie, si o viteza de varf de 198 km/h (186 km/h).

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1529