rss

SEAT este primul constructor de automobile din Europa cu o aplicatie Android in Play Store

  1. 07/07/2017
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Seat DriveApp
    Vezi toate fotografiile (3)

    SEAT a facut un nou pas in ceea ce priveste conectivitatea, devenind primul brand din industria europeana care dispune de o aplicatie compatibila cu Android Auto ™.

    SEAT DriveApp dezvoltat de Android este acum disponibila in Magazinul Google Play ™ si permite soferilor sa vizualizeze si sa gestioneze continutul aplicatiei instalate pe un dispozitiv Android ™ pe ecranul masinii. Aplicatia este deja disponibila in Spania si in urmatoarele saptamani va ajunge la restul pietelor in care opereaza SEAT.

    Cu SEAT DriveApp pentru Apple CarPlay si SEAT DriveApp pentru MirrorLink, care erau deja disponibile in App Store si Google Play ™ Store, soferii pot accesa date complete despre statusul automobilului, in masina sau de la distanta, pentru a-si faclita experienta in conducere.

    SEAT DriveApp a fost dezvoltata integral la Centrul Tehnic SEAT, care este forta motrice tehnologica a companiei care promoveaza conectivitatea la SEAT. Marca isi propune sa dezvolte un ecosistem de mobilitate, oferind clientilor sai servicii simple de mobilitate.

    SEAT ofera deja tehnologia FullLink, compatibila cu dispozitivele iOS si Android ™, pe intreaga linie de modele a marcii. Conectivitatea modelelor SEAT este extrem de benefica pentru soferi, deoarece le permite sa cunoasca starea vehiculului oriunde s-ar afla si sa ramana conectati la mediile sociale in timp ce merg intr-o maniera complet sigura.

    SEAT a fost prima companie care a lansat tehnologia de integrare a telefoanelor inteligente  care este compatibila cu iOS (CarPlay), Android ™ (Android Auto) si MirrorLink, iar in ultimii doi ani a participat la Congresul Mondial Mobile din Barcelona. In acelasi timp, compania a semnat acorduri cu parteneri precum Travipay sau SABA care ii permit sa fie mult mai rapizi atunci cand creeaza solutii de mobilitate care tine pasul cu piata electronicelor de consum.

    SEAT este singura companie care proiecteaza, dezvolta, produce si comercializeaza masini in Spania. Membru al grupului Volkswagen, multinationala are sediul la Martorell (Barcelona), exportand 81% din automobilele sale si este prezenta in peste 80 de tari printr-o retea de 1.700 dealeri. In 2016, SEAT a obtinut un profit operational de 143 de milioane de euro, cel mai mare in istoria marcii, si a obtinut vanzari la nivel mondial de aproape 410.000 de vehicule.

    Vizualizari: 1414