rss

Se stiu motorizarile pentru Renault Laguna Coupe

  1. 09/11/2007
  2. Tags: Coupe, Laguna, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)
    Va mai trebui sa treaca un an pana cand Renault vor prezenta noul lor Laguna Coupe, insa francezii continua sa dezvaluie din ce in ce mai multe detalii despre viitorul model. Deja stim ca va beneficia de noul sistem Active-Drive, iar acum aflam ca printre motorizarile disponibile vor fi un V6 benzina de 3,5 litri si doua dieseluri V6 imprumutate de pe Velsatis.

    Din punct de vedere stilistic, masina va prelua multe detalii de la conceptul prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, astfel ca noul model va avea 4,7 m lungime, pasaje scurte si un parbriz drept. Un alt detaliu care ar merita sa intre in productia de serie sunt usile de tip „aripa de lebada”, care se ridica usor in clipa deschiderii pentru a le proteja de eventuale zgârieturi survenite in urma contactului cu bordurile.

    Cum spuneam, Laguna Coupe va dispune de doua dieseluri V6 de 3,0 litri dezvoltate in colaborare cu Nissan, care vor avea 230 si, respectiv, 265 CP. Varful de gama va fi un V6 pe benzina de 3,5 litri care va avea cel putin 240 CP. Este posibil ca Renault sa introduca si motoare mai mici in 4 cilindri. Toate aceste motorizari vor respecta normele Euro 6, care vor intra in vigoare pana in 2011. 
    Vizualizari: 1051