rss

Se pregateste viitoarea generatie de Opel Meriva!

  1. 07/06/2007
  2. Tags: Meriva, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)
    Monovolumul mignon s-a dovedit a fi un succes comercial, deci e firesc ca GM sa pregateasca un urmas pentru el. Potrvit informatiilor furnizate de sursele din interiorul companiei, masina urmeaza sa apara pe piata in 2008.

    Deja exista si un prototip, in teste. Interesant este faptul ca in cazul acestuia, doar spatele a fost camuflat cu modalitati clasice. Partea frontala seamana mult cu actualul Zafira – iata o alta metoda prin care presa poate fi indusa in eroare.

    Oricum varianta de serie nu se va indeparta foarte mult din punct de vedere de estetic de restul gamei, mai ales ca Astra sau chiar Zafira sunt versiuni care reflecta cel mai bine noua imagine adoptata de producatorul din Russelsheim. In ceea ce priveste partea tehnica noul Meriva, deocamdata, este un mister.

    Opel n-are in momentul de fata o platforma de clasa mica, actualul Corsa fiind construit pe “maruntaiele” lui Grande Punto, insa colaborarea cu italienii a fost intrerupta. Este foarte posibil ca noul sasiu se se obtina prin scurtarea celor de pe Astra sau Zafira, dar si ca sa se foloseasca si alte subansamble comune modelelor Opel, intocmai metodei platformelor comune, dusa la rang de arta de catre grupul Volkswagen AG.
    Vizualizari: 1039