rss

Schumi nu vrea un rol full-time

  1. 21/02/2007
  2. Tags: Michael Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pentru moment, Michael Schumacher nu se gandeste la un job full-time la Ferrari, astfel ca ideea de a ocupa un loc de manager in Scuderia de la Maranello, intens mediatizata in ultima vreme, pare sa fie doar o speculatie a jurnalistilor.

    „Daca Michael ar intentiona sa fie prezent pe circuite la fiecare cursa, atunci, fara indoiala, ar insemna sa concureze din nou. Informatiile din media nu sunt insa, la acest moment, decat simple speculatii sau, daca vreti, exprima dorinta jurnalistilor si a fanilor de a-l vedea in continuare in Marele Circ”, a declarat Willi Weber, cel care a ramas managerul germanului si dupa retragerea acestuia din F1.

    Pentru moment, Schumi se multumeste cu rolul de consultant si isi spune parerea despre rezultatele inregistrate in sesiunile de teste pe baza informatiilor primite cu regularitate de la echipa din Maranello.

    De altfel, chiar faptul ca tehnicienii de la Ferrari ii trimit in mod constant datele de telemetrie si analizele privind modul in care s-a comportat monopostul in aceste teste i-au determinat pe jurnalistii germani sa se intrebe daca nu cumva Michael intentioneaza sa devina noul boss al echipei.
    Vizualizari: 722