rss

Schumacher participa din nou la Cursa Campionilor

  1. 03/07/2008
  2. Tags: Cursa campionilor
    Vezi toate fotografiile (1)
    Michael Schumacher va spune si anul acesta "prezent" la Cursa Campionilor, care se va tine pe Stadionul Wembley la 14 decembrie. Conceptul acestei intreceri este simplu si presupun ca il stiti deja: stadionul britanic este transformat intr-un circuit de asfalt si piloti din diverse categorii concureaza de-a lungul a mai multe serii de competitii, pentru ca in final sa aflam ce sport are cel mai valoros pilot.

    Anul trecut, septuplul Campion Mondial de Formula 1 a pierdut finala "la mustata" in fata suedezului Mattias Ekstrom, iar in 2005, cand a fost din nou la un pas de victorie, germanul a fost invins pe Stade de France din Paris de Sebastien Loeb, detinatorul titlului in Campionatul Mondial de Raliuri.

    "Imi place atmosfera, atat cu ceilalti piloti, cat si pe stadion, unde spactatorii chiar par sa se simta bine", a spus Schumi, care, pe langa pilotaj, se mai ocupa si cu actiunile caritabile organizate in jurul Cursei Campionilor. La editia din acest an, Michael Schumacher va face pereche in echipa Germaniei cu tanarul pilot din Formula 1, Sebastian Vettel
    Vizualizari: 881