rss

Schimbari in Cupa Mitsubishi

  1. 19/04/2007
  2. Tags: M Car Trading
    Vezi toate fotografiile (1)
    M Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi Motors pentru Romania si organizatorul Cupei Mitsubishi, a anuntat ca pilotii care detin masini Lancer eligibile pot sa se inscrie in competitia monomarca care le este dedicata pe toata durata CR Raliuri Dunlop. Exista si mentiunea ca nu vor fi luate in calcul decat rezultatele realizate dupa validarea inscrierii.

    Totodata, organizatorii au anuntat ca ofera participantilor in competitie un discount de 20% la achizitionarea pieselor de schimb pentru masinile de concurs si de antrenament.

    Cele doua modificari au fost facute publice inaintea etapei a treia a CR Raliuri Dunlop, care va avea loc in acest sfarsit de saptamana la Deva. Deciziile au fost luate ca urmare a faptului ca numarul celor dornici sa se inscrie in competitie si nu au facut-o pana la data limita de 28 februarie este extrem de mare.

    In plus, M Car Trading a decis sa acorde un sprijin suplimentar participantilor la intreceri. Anterior, discountul oferit la achizitionarea pieselor de schimb era de 15%.
    Vizualizari: 798