rss

Schimbare istorica - Toyota a depasit Ford

  1. 28/12/2006
  2. Tags: Ford, Toyota
    Vezi toate fotografiile (2)
    Din 1920 si pana in acest final de an 2006, Ford a detinut pozitia numarul doi in ierarhia producatorilor de pe piata americana. Ei bine, potrivit Reuters, la 22 decembrie s-a consemnat un eveniment istoric, Toyota reusind sa devanseze Ford, urcand pe treapta a doua a ierarhiei, in spatele lui General Motors, grupul care detine primul loc si in ierarhia mondiala.

    Analistii pun evenimentul pe seama comportarii excelente a japonezilor, care au recuperat cateva procente prin depasirea constanta a recordurilor de vanzari din ultima perioada.

    Declinul celor de la Ford, sustin cei de la Reuters, va continua si in luna ianuarie, atunci cand pana si managerii companiei anticipeaza cea mai slaba comportare a companiei pe piata americana.

    Acestia sustin insa ca este vorba de un declin programat si ca scaderea este rezultatul strategiei care a fost gandita cu ceva ani in urma si care va permite companiei sa-si consolideze afacerile si sa detina o cota de 14-15% din piata americana.

    Ramane insa de vazut daca aprecierile managerilor de la Ford au acoperire in conditiile in care, potrivit Reuters, acestia estimau ca rocada cu Toyota pe podiumul constructorilor din SUA se va produce la jumatatea lui 2007.
    Vizualizari: 788
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »