rss

Saturn Aura este cea mai usor de spalat masina in 2007

  1. 01/04/2007
  2. Tags: Cea mai usor de spalat masina, Saturn Aura
    Vezi toate fotografiile (2)
    Unii au prea mult timp liber la dispozitie si probabil ca nici prea multe de facut in acest spatiu temporal, iar din acest grup fac parte probabil si membrii Asociatiei Internationale(!) a Spalatorilor Auto.

    De curand, acestia au hotarat, pe baza unor criterii riguroase (precum modul in care sunt securizate antenele si stergatoarele de parbriz, fluiditatea ornamentelor de pe caroserie si a caroseriei insasi sau existenta oglinzilor pliabile), ca Saturn Aura este cea mai usor de spalat masina in 2007.

    „Clona” lui Opel Astra a castigat dintr-o serie de alti competitori intr-un concurs tratat cu toata seriozitatea, astfel incat putem spune ca masina marcii „fun” a lui GM a muncit din greu pentru a castigat trofeul.

    Probabil, Saturn va profita chiar si de aceasta inedita victorie pentru a mai gadila putin coarda sensibila a consumatorilor, la fel cum a facut cu trofeul North American Car of the Year (obtinut tot anul acesta), ce a fost copiat in nenumarate exemplare si trimis diversilor clienti.

    Business is business...
    Vizualizari: 2655
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »