rss

Sapca Ferrari editie speciala

  1. 02/09/2007
  2. Tags: Sapca Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)
    Fara indoiala, Ferrari este la ora actuala unul din cei mai mari experti ai lumii auto atunci cand vine vorba de vanzarea imaginii, reusind sa profite din plin de pe urma inocularii “virusului rosu” in cele mai diverse grupuri sociale.

    “Tifosi” adevarati, acea mare rosie prezenta cu o ocazia organizarii fiecarei etape de Formula  1, sunt o adevarata mina de aur pentru cei din Maranello, oameni dispusi sa renunte la sume importante de bani chiar si pentru a cumpara o banala sapca, asa cum este si cea care o aveti acum in fata ochilor.

    Noul produs al departamentului de marketing Ferrari va crea o adevarata isterie printre fani, fiindca este vorba de o sapca produsa in numai 50 de exemplare, menita sa celebreze “dubla” inregistrata de italieni in Marele Premiu al Turciei.

    Fiecare articol vestimentar este semnat de cei doi protagonisti ai cursei, Felipe Massa si Kimi Raikkonen, este ambalat intr-o cutie de carton rosie cu logo-ul Ferrari si este insotit de un certificat de autenticitate, foarte important avand in vedere ca un eventual client va trebui sa scoata din buzunare nu mai putin de 400 de euro pentru a avea asa ceva pe cap.

    In aglomeratii recomandam insa varianta fara autografe, care costa “numai” 24 de euro…
    Vizualizari: 4253