rss

Sand'up: concept pe baza de Sandero

  1. 28/10/2008
  2. Tags: Concept, Dacia, Renault, Sand'up, Sandero
    Vezi toate fotografiile (10)


    Loganul, cu forma sa "mai din topor", nu este un donor de prima clasa pentru obisnuitele concepte prezentate cu ocazia saloanelor auto, insa acest gol este umplut de Sandero, pe a carui platforma a fost construit studiul Renault Sand'up.

    Acesta este creatia centrului de design din America de Sud si a fost prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paolo.

    Sand'up atrage atentia prin faptul ca este un fel de pick-up targa, cu usi din material plastic, transparent. Astfel, senzatia de spatiu este peste cele mai optimiste asteptari, iar modularitatea habitaclului va fi apreciata cu ocazia urmatorului surf-party. Se remarca si amalgamul de elemente de off-road si sportive, care, desi nu prea sunt complementare, au fost imbinate cu maiestrie.

    Sub capota nu avem parte de surprize, fiind folosit agregatul de 1,6 litri cu 110 CP, capabil sa functioneze atat cu benzina, cat si cu bioetanol.

    Sand'up e menit sa-l faca popular pe Stepway, pe plan local, dar n-ar fi o surpriza prea mare ca sa-l vedem si la saloanele auto din Europa, mai ales ca e un concept cu un factor de "vino-ncoa" peste medie.

     
       
    Vizualizari: 926