rss

Saleen se “ocupa” de... Ford Focus

  1. 20/08/2008
  2. Tags: Ford focus, RC2 Concept, S7, Saleen
    Vezi toate fotografiile (2)
     

    Saleen inseamna in primul rand S7 Twin Turbo si masini Ford propulsate de uriase motoare V8, insa legendarul tuner american a dovedit recent ca nici macar el nu este insensibil la problemele ridicate de pretul petrolului.

    Cum? Cu un program de tuning pentru “plapandul” Ford Focus, dedicat fanilor vitezei lipsiti de bugete supradimensionate.

    Contra a 20.000 de $, orice american cu salariu mediu pe economie poate lua acasa in viitor o versiune de serie a conceptului RC2, o creatie semnata de divizia Racecraft (un departament al lui Saleen special creat pentru a se ocupa de tuningul modelelor entry-level).

    Evident mai spectaculos in ceea ce priveste designul exterior, RC2 completeaza impresiile aparute la prima vedere cu o dinamica mult mai buna decat a modelului de serie, sosita pe filiera unor modificari ce au vizat suspensiile (echipate cu arcuri mai tari si bare anti-ruliu mai groase) si motorul Duratec de doi litri (ce a primit un plus de 15 CP pentru un total de 158 via o evacuare custom si a unui sistem de admisie modificat).

    Potrivit declaratiilor celor de la Saleen, RC2 Concept este inclusiv un punct de start pentru alti tuneri in misiunea lor de a transforma alta data pasnicul sedan intr-o adevarata fiara, motiv pentru care au si mentinut modificarile la un nivel minim.

    Cred ca le-a fost foarte greu sa se abtina...

    Vizualizari: 1096
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »