rss

Saleen il elibereaza pe S331 Sport Truck

  1. 28/09/2007
  2. Tags: Sport truck s331
    Vezi toate fotografiile (1)
    Americanii adora orice e mare si rapid, iar Saleen este un tuner dornic sa le indeplineasca si cele mai arzatoare dorinte, chiar daca acel “mare” este o camioneta full-size.

    Anul trecut, ei le-a facut fanilor Ford un cadou special prin lansarea unui F-150 plin de energie, iar anul acesta s-au gandit ca nu ar fi rau sa il updateze pentru a putea tine pasul cu concurenta.

    Noua este in primul rand varianta SuperCrew (cea care denumeste o versiune de caroserie cu patru portiere), precum si alte cateva schimbari subtile de constructie, precum repozitionarea evacuarilor de 5 cm diametru de pe lateralale masinii in spatele acesteia.

    Totusi, S331 SportTruck isi are intreaga esenta sub capota, acolo unde odihneste un V8 supraalimentat de 5,4 litri, ce transmite catre trenul de rulare cu suspensii Saleen RaceCraft (ce includ arcuri, amortizoare, bucsi si bare stabilizatoare speciale) 450 CP si 678 Nm.

    Americanii nu au dat detalii specifice privind performantele acestei supercamionete, insa au tinut sa mentioneze ca masina poate transporta in bena o greutate de maximum 856 kg, ca poate tracta 4.303 kg si ca are un pret de pornire de 54.200 de $. Mizilic curat...
    Vizualizari: 920