rss

Saleen are un nou stapan

  1. 03/02/2009
  2. Tags: Hancock Park Associates, MJ Aquisitions, Saleen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hancock Park Associates, compania care a pus mana pe mare parte din afacerea Saleen acum cativa ani, cauta un cumparator pentru aceasta de ceva vreme, zvonuri privind instrainarea iminenta iesind la suprafata inca de saptamana trecuta.

    Acestea s-au adeverit zilele acestea, proprietarii tunerului american recunoscand oficial vanzarea majoritatii activelor Saleen catre MJ Aquisitions.

    Fostul "copil" al lui Steve Saleen traia gratie celor cativa muncitori pe care Hancock Park Associates i-a pastrat doar pentru ca firma sa nu dispara, insa, acum ca MJ  Aquisitions a intrat in posesia diviziilor de productie auto si cea de componente din sfera aftermarket, viitorul se anunta unul mult mai luminos.

    Intr-o prima faza, o mare parte dintre angajatii care ramasesera fara servici - printre care si CEO-ul Chris Theodore - vor fi readusi "pe baricade" pentru a salva situatia, noii patroni urmand probabil sa cumpere si restul activelor care au ramas in posesia lui Saleen (modelele S7 si S5 Raptor, plus atelierul de vopsitorie).

    Apoi, cursa de recuperare va demara cu un program de tuning pentru proaspat revizuitul Ford Mustang, iar in cel de-al treilea trimestru al acestui an am putea asista si la lansarea catorva modele noi. Succes!.

    Vizualizari: 931