rss

Saab planuieste un nou cross-over

  1. 23/10/2007
  2. Tags: Tesla Roadster
Patronii constructorului suedez, americanii de la GM, doresc cu tot dinadinsul sa ocupe capacitatea de productie a uzinei Opel de la Ruesselsheim, planuind sa construiasca acolo viitoarele modele 9-3 si 9-5.

Pe langa acestea insa, ei vor introduce acolo si un al treilea model Saab – un cross-over de talie mare pozitionat in gama deasupra viitorului 9-4X.

Vestea a fost adusa de presedintele consiliului muncitoresc al lui Opel, Klaus Franz, care a mai tinut sa precizeze ca, in acest fel, capacitatea de productie a uzinei de la Ruesselsheim va ajunge la capacitate maxima in 2018.

Totusi, nu va pregatiti sa pariati toti banii pe vorbele germanului : ele se contrazic in mare masura cu declaratiile sosite din cadrul grupului mama GM, ce dezvaluiau anumitor publicatii din Statele Unite ca marile modele SUV sau cross-over vor fi fabricate in SUA sau tarile adiacente, astfel incat sa fie mai aproape de pietele avide dupa asa ceva.

Asta inseamna ca, in loc de un cross-over pozitionat deasupra lui 9-4X, la Ruesselsheim ar putea fi produs mai degraba Saab 9-1, o masina ce se va lua de viata lui BMW Serie 1 din 2010.
Vizualizari: 1086