rss

Saab opreste dezvoltarea viitorului 9-3

  1. 13/05/2008
  2. Tags: 9-3, Audi a3, Saab
    Vezi toate fotografiile (1)
    Recentele schimbari in legislatia privitoare la consumul de combustibil si emisiile poluante din Europa si America de Nord i-au determinat pe cei de la Saab sa opreasca temporar procesul de dezvoltare al viitorului model de clasa medie 9-3, ce urma sa fie construit pe platforma tehnica a noului 9-5.

    Suedezii considera in aceste momente o reducere radicala a dimensiunilor masinii pana la punctul in care aceasta va putea fi realizata pe baza noii arhitecturi globale compacte – o baza tehnica ce va deservi si la fabricarea viitorului adversar al lui Audi A3 si BMW Serie 1.

    Reprezentantii departamentului de design GM au declarat in cadrul unui interviu ca prezenta unui sasiu de talie mai mica ar obliga tehnologiile inglobate sa conlucreze in special pentru maximizarea spatiului interior, pana si usile masinii urmand a fi special proiectate pentru a fi mai inguste si, in acelasi timp, la fel de sigure ca unele normale.

    O alta surpriza ar putea fi locatia aleasa de fostul lider mondial pentru a fabrica masina, 9-3 putand lua drumul Statelor Unite pentru a contracara efectele negative ale devalorizarii monedei americane. Nu ne-ar deranja nici macar asta, atata vreme cat viitorul 9-3 va fi capabil sa concureze cu adevarat un Serie 3...
    Vizualizari: 1043