rss

Saab 9X Aero Concept: primele fotografii

  1. 16/09/2008
  2. Tags: 9X Aero Concept, 9X BioHybrid, Aero, Saab
    Vezi toate fotografiile (5)

    Desi anuntasera ca debutul mondial va avea loc de abia luna viitoare la Salonul Auto de la Paris, oficialii General Motors au furnizat o mare surpriza, dezvaluind la Detroit, cu prilejul aniversarii Centenarului, primele fotografii cu noul Saab 9X Aero Concept.

    Saab 9X Aero Concept este in fapt versiunea decapotabola a precedentului concept 9X BioHybrid, prezentat in primavara acestui an, la Geneva, si prefigureaza viitorul model de serie Saab, care se va numi foarte probabil 9-1.

    Alte detalii oficiale nu au fost dezvaluite, insa din imaginile de fata se poate observa ca principala caracteristica a noului concept este acoperisul metalic inclinat, in stilul celor vazute pe modelele speedster. De asemenea, Saab 9X Aero va dispune la interior de cea mai noua tehnologie.

    Modelul de serie care va deriva din 9X Aero Concept va fi un hatchback premium, care se va dori o alternativa la MINI, si potrivit acestui ultim studiu de design Aero, va fi disponibil atat in versiune hatch, cat si cabrio.

    Saab 9-1 ar putea intra in productia de serie anul viitor, cu o gama de motorizari care va cuprinde propulsoare diesel si flex-fuel de ultima generatie si chiar o versiune hibrid. Este posibil ca masina sa ajunga si pe piata nord-americana.

    Vizualizari: 769
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »