rss

SAAB 9-4X “deconspirat” de site-ul oficial din Chile

  1. 18/09/2008
  2. Tags: 9-4x, Saab, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)


    Abia v-am prezentat primele poze spion care ne lasau sa observam mai bine proportiile viitorului SUV SAAB, ca iata staff-ul tehnic al site-ului oficial din Chile face o gafa si avem primele poze oficiale. Mai mult, pe aceeasi pagina web au fost postate si cateva date tehnice, ce ne ajuta sa ne formam o imagine destul de clara despre produsul suedez, mult inaintea lansarii.

    Fireste, exista voci care sustin ca aceasta bresa de securitate n-ar fi tocmai un accident, dar ce mai conteaza?

    Incercarea anterioara a suedezilor de a crea un SUV n-a fost tocmai o reusita, explicatia fiind simpla: ei au luat un Chevrolet Trailblazer si l-au recarosat, insa silueta donorului era mult prea evidenta chiar si dupa cosmetizare.
    De aceasta data, insa, SAAB a avut grija ca 9-4X sa nu fie inca o copie palida a unui produs american (apropo, el va imparti platforma cu noul Cadillac SRX).

    In ceea ce priveste partea tehnica, tot de pe site-ul in cauza am aflat ca SUV-ul suedez va avea o lungime de 4,77 m, respectiv o inaltime de 1,68 m si va cantari cel putin 1.440 kg.

    Avem date si despre unul dintre propulsoare, si anume un agregat turbo de 2 litri, ce dezvolta 245 CP si 400 Nm.
    Performantele livrate de motorul relativ mic sunt foarte bune, 9-4X accelerand in doar 6,4 secunde pana la 100 km/h (viteza maxima este limitata la 250 km/h).

    Avand in vedere aceste scapari, este foarte probabil ca SAAB sa prezinte mai repede noul SUV, poate chiar la Salonul Auto de la Paris.

    In orice caz, vanzarile nu vor debuta mai devreme de anul viitor.
    Vizualizari: 995
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »