rss

S-Klasse Coupe Concept, asul din maneca Mercedes

  1. 11/09/2013
  2. Tags: Mercedes, S-Klasse Coupe
    Vezi toate fotografiile (10)

    Mercedes a lansat la Salonul Auto de la Geneva conceptul S-Class Coupe. Creat ca „un model varf de gama”, conceptul pare aproape gata de productie si impresioneaza cu un design spectaculos.

    Inlocuitorul lui CL are o lungime de 5.050 mm, o latime de 1.985 mm si o inaltime de 1.409 mm, cu un ampatament generos de 2.945 mm. Habitaclul se remarca printr-un design avangardist, cu un panou de instrumente de culoare alba si forme mai sculptate in zona inferioara gratie repozitionarii airbagurilor.

    Aeratoarele sunt fabricate din aluminiu lucios si insertii ceramice, iar bordul este practic inlocuit de doua ecrane de 12.3 inch fiecare. Printre alte noutati la interior se numara panourile din aluminiu ale usilor, scaunele imbracate in piele de vitel si covorasele lucrate manual din matase.

    Conceptul este pus in miscare de un motor V8 Biturbo care dezvolta 450 CP si un cuplu maxim de 750 Nm, unitate ce este foarte probabil sa se regaseasca si in oferta modelului de serie, ca varf de gama.

    Noul Mercedes-Benz S-Class Coupe Concept beneficiaza si de tehnologia Intelligent Drive, sistem format din doua camere video ce ofera o viziune 3D in fata masinii pe o distanta de 50 metri si detecteaza obiectele. Sistemul monitorizeaza de asemenea si imprejurimile masinii pe o distanta de pana la 500 metri, detectand ondularile suprafetei de rulare si comunicand suspensiei pentru a face modificarile necesare pentru o calatorie cat mai confortabila.

    Vizualizari: 11326
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »