rss

S-au stabilit finalistii World Car of the Year

  1. 30/03/2007
  2. Tags: Audi tt, Lexus LS460, MINI, World Car of the Year
    Vezi toate fotografiile (4)
    S-au stabilit finalistii World Car of the YearIn scurt timp, lumea va afla care este castigatorul editiei din 2007 a concursului World Car of the Year, dar, pana atunci, ea a facut cunostinta cu cei trei finalisti, alesi dintr-o lista de 28 de competitori.

    Acestia sunt Audi TT, Lexus LS460 si noul Mini, cu modelul german anuntat deja ca mare favorit.

    Ar fi cea de-a doua victorie a lui Audi din trei editii ale acestui concurs la care judecatori sunt 44 de jurnalisti auto alesi pe baza nivelului lor de expertiza, experienta, credibilitate si influenta.

    In ceea ce priveste masinile inscrise, destule au ramas pe dinafara concursului datorita faptului ca nu au indeplinit regulile de participare (acestea cer ca modelele candidate sa fie vandute in cel putin cinci tari, pe doua continente).

    Chiar si asa insa, aceasta competitie a capatat tot mai multa notorietate, motiv pentru care, pe langa titlul suprem, an de an au fost adaugate tot soiul de premii speciale.

    In 2007, se vor acorda premiile World Performane Car (finalisti Audi RS4, BMW 335i, si Porsche 911 Turbo), World Green Car  (BMW Hydrogen 7, Mercedes-Benz E320 Bluetec si VW Polo Blue Motion) si World Car Design (o finala in care au intrat Citroen C4 Picasso, Fiat Grande Punto si… din nou, Audi TT).

    Ingolstadt e pe val…
    Vizualizari: 1076