rss

S-au decis nominalizatii International Engine of the Year

  1. 18/04/2008
  2. Tags: Corvette
    Vezi toate fotografiile (1)
    Unul dintre cele mai prestigioase premii acordate in cadrul industriei auto mondiale, International Engine of the Year, si-a decis nominalizatii de anul acesta, respectivii urmand a se bate pe un titlu detinut in prezent de propulsorul twin-turbo cu sase cilindri in line fabricat de BMW, regasit initial suv capota lui 335i.

    Nu mai putin de 62 de jurnalisti ale celor mai renumite publicatii auto de pe intreg mapamondul vor decide marele castigator al unui concurs aparent fara favorit, insa “looser-ii” vor avea ocazia sa inhate macar unul din premiile ramase, aferente celor 10 categorii.

    Lista nominalizatilor de anul acesta include propulsorul turbo de doi litri a lui Mitsubishi Lancer Evo X, diesel-ul boxer a lui Subaru, V6-le twin-turbo de pe Nissan GT-R, V10-le montat pe atatea modele Audi si Lamborghini, motorul 1,4 litri turbo a lui FIAT, uriasul de 6,2 litri supraalimentat a lui Chevy Corvette ZR-1 si Cadillac CTS-V si, nu in ultimul rand, agregatul de trei litri turbo de sub capota lui Volvo V70.

    Cat despre constructorul care obisnuieste sa culeaga majoritatea premiilor disponibile in asemena gen de concursuri, BMW, acesta va veni cu impresionantul V8 de pe M3, precum si cu dieselul de pe 123d. Gentlemen, start your engines...
    Vizualizari: 775