rss

Roush si Saleen, interesati de Viper

  1. 15/09/2008
  2. Tags: Chrysler, Dodge, Roush, Saleen, Viper
    Vezi toate fotografiile (1)


    Desi vanzarile lui Dodge Viper sunt la pamant, presedintele Chrysler Jim Press sustine ca o groaza de potentiali cumparatori roiesc pur si simplu in jurul acestui brand, printre cei interesati regasindu-se si Roush si Saleen. Acestia din urma nu sunt deloc niste straini pentru Viper, ei fiind responsabili cu vopsirea supercar-ului american.

    Oricum, indiferent cine va prelua in final brand-ul american, conducerea Chrysler se asteapta sa primeasca la schimb cel putin 50 de milioane de dolari si cel mult de trei ori aceasta suma. Iar pentru a obtine cat mai mult, compania americana a incredintat operatiunile de vanzare faimoasei firme Lazard Limited.

    Jim Press sustine ca interesul potentialilor cumparatori este alimentat de multiplele posibilitati de largire a gamei Viper, insa permiteti-ne sa avem rezerve asupra acestor idei. Ce se mai poate face pe o platforma tehnica ultra-sportiva, care beneficiaza de aportul unui propulsor V10, cand cabrioletul, coupe-ul si versiunea hard, dedicata circuitelor, au fost deja construite? In plus, daca este atat de usor sa faci din Dodge Viper o marca (din nou) profitabila, de ce se grabesc sa vanda?
    Vizualizari: 1319